O nama

Sunnah Product

Sunnah Product - Od obrta do proizvodnje

Osnovan još krajem 2005. godine, čiji je motiv bio obezbjediti kvalitetno čurekotovo ulje. Povjerenje naših kupaca nas je ohrabrilo da otpočnemo s njegovom proizvodnjom, kao i proizvodnjom preparata koji učinkovito pomažu u prevenciji i liječenju mnogih bolesti.

Naša iskustva u liječenju, kao i iskustva sa Istoka u potpunosti želimo podijeliti s Vama. Osim u gradovima Unsko-Sanskog kantona i cijele BiH, kvalitetu su potvrdili brojni kupci iz susjednih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske i drugih.

Otpočinjanjem proizvodnje dobili smo manje cijene ulja od uvoznog i do 45%, a ujedno smo praćenjem standarta pozitivne proizvođačke prakse dobili  sigurnost da damo garanciju na naš proizvod.  Za razliku od mnogih zemalja, propisi u hrani u BiH su veoma strogi, tako da treba imati u vidu sve dozvole koje naša firma posjeduje kao referentne.


Posebno želimo naglasiti da su naša ulja filtrirana i pakovana u boce sa kobaltnom zaštitom, za razliku od ulja koja se uvoze u plastičnoj ambalaži.  Vidjeli smo da na tržištu kupci daju povjerenje prodaji na štandovima ("ispod ruke") te nam je cilj edukacijom pridobiti sve veći broj kupaca.   Ujedno želimo promovirati domaću proizvodnju i ustrajati kao domaći proizvođači. Među posljednjima koji su nam ukazali svoje povjerenje su profesori sa Biotehničkog fakulteta u Bihaću.

 

Zašto Sunnah Product

  • Dozvola Federalnog ministarstva zdravstva za  obavljanje djelatnosti proizvodnje dodataka hrani, dijetetskih proizvoda, sirovih ulja
  • Dozvola Federalnog ministarstva zdravstva za proizvodnju kozmetike s posebnom namjenom
  • Rješenje Federalnog ministarstva zdravstva o registraciji svakog proizvoda
  • Dozvola Federalnog ministarstva poljoprivrede i registracija objekta za proizvodnju meda i pčelinjih proizvoda
  • Stalni nadzor veterinarske kontrole ovlaštene veterinarske stanice
  • Nadzor stalno uposlenog tehnologa prehrambene industrije
  • Redovne službene i interne analize svih ulaznih i izlaznih materijala - sirovine i proizvoda, periodnični pregledi i redovni i vanredni inspekcijski nadzor sa dosad svim pozitivnim ocjenama.

Iskustvo u radu

Iskustvo u radu

Proizvodnja čurekotovog ulja - 100%
Kreme i masti PR - 85%
Med i preparati s medom - 70%
Čajevi i sjemenke - 50%